joi, 1 iulie 2010

Flori si fluturi origami












Plictisesc lumea in jurul meu tot ruland fasiute pentru quilling sau facand triunghiulete pentru origami modular. Lumea mai vrea si altceva. M-am conformat, si la cerere, am mesterit niste floricele din hartie.









Cel mai tare imi place nufarul. E simplu de pliat, doar ca sunt 8 petale si 4 frunze, si in total tot imi ia vreo jumatate de ora, dar oricum ramane una dintre cele mai rapide figuri pe care pot s-o fac.
Roxanei i-a placut asa de mult ca a vrut neaparat s-o faca cadou cuiva. Norocul a cazut pe Doamna ;).



















Cand a fost gata primul crin, ma minunam minute in sir cum poate sa se transforme un patratel de hartie in ceva asa de frumos. Nu m-am mirat niciodata cum se transforma un material intr-o rochie, o bucata de tabla intr-un acoperis, dar acum eram pur si simplu fascinata.
Intre timp mi-a trecut si chiar nu-mi mai plac crinii pentru ca ies foarte usor unul dintr-altul si ar trebui lipiti ca sa nu mai existe problema asta. Probabil o sa mai fac doar daca o sa am nevoie de ei la vreo Kusudama.









Cea mai mare dezamagire pentru tanarul meu juriu au fost fluturii. Cand a vazut ca nu zboara... mi-a sugerat ca mai am de lucrat la partea tehnica.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Este suber.

Anonim spunea...

super urat !!!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...