luni, 14 iunie 2010

Cosulet origami

Triunghiuletele de la origami modular mi se par o idee excelenta de folosit pe post de piese de lego. Se pot crea o gramada de modele, mai frumoase si mai artistice decat cele care se pot face prin imbinarea pieselor dreptunghiulare de la jocurile clasice de lego.

Sunt cam rupta de programa scolara, asa ca nu mai stiu daca se mai fac ore de lucru manual, dar cred ca figurinele din origami ar fi un proiect ideal pentru munca in echipa.

Mi-ar placea sa se inventeze masina care face triunghiuletele si eu doar sa le asamblez dupa model. Cred ca lu' Roxi o sa-i placa sa-si faca ursuleti panda si pauni, la cata rabdare are sa insire toate piesele de lego prin casa. Ramane de vazut, eu sper sa am partenera :).


Cosuletul l-am facut pentru o aniversare si mi se pare un cadou dragut pentru cineva caruia ii plac lucrurile artizanale.


Ca durata, as putea sa aproximez ca mi-a luat cam un minut de triunghiulet (incluzand timpul pentru taiatul hartiei). Lebada are 500 de triunghiulete, iar cosuletul 190.

Tutorialul dupa care am facut cosuletul este aici.

3 comentarii:

Anonim spunea...

arta origami e super si chiar as vrea sa pot face lebada aia si multe altele ,dar e enervant ca sunt abia la inceput si aproape nimik nu-mi iese cum trebuie...:(

Anonim spunea...

super, dar greu

Anonim spunea...

AM FACUT SI EU VREO 7 LEBEDE SI MI PLACE FM.AM M AI FACUT SI KUSUMADE FLORI PASARI .TOTUL AM INVATAT DE PE NET.SINGURUL CARE NU MI IESE ESTE TRANDAFIRUL.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...