marți, 5 ianuarie 2010

Making of...Hello Kitty

...i-am promis demult, tare demult :) (anul trecut) Adrei_bell, ca ii povestesc cum am facut-o pe Hello Kitty.














De fapt, cum le-am facut, pentru ca am facut doua, una pentru Roxi, si una pentru Catinca, pe care o salutam in pas sincron, :).










Prima mascota a avut un asa succes, ca mi-am facut curaj si pentru a doua. Succes inseamna ca a mozolit-o toata de ciocolata, a dramaluit-o pana i-a rupt sarafanul; de', material prost romanesc, facut la norma...i-a smuls mustatile, invatatura de minte pentru a doua sa le cos mai sanatos, nu doar prinse superficial...

Am listat o Hello Kitty, oarecare, una cat mai simpla, si am desenat conturul capului pe material. Cu materialul suprapus peste hartie se vedea linia desenului si am putut sa desenez peste, dar daca nu se vede,
se poate face un sablon pe un carton si e mai usor de trasat apoi conturul pe material. De doua ori. O bucata fata si una spate. I-am cusut ochisori din material; varianta cea mai rapida: carioca, sau cusuti cu ata neagra. Mai trebuie nasuc, mustati si un accesoriu in par.
Am cusut pe margine cele doua bucati, cand am ajuns in dreptul gatului am bagat vata inauntru. Sta cam cocoloase vata aia. Ori n-am eu tehnica de uniformizare, ori trebuie altceva. Mi-am adus niste lana de la tara. Cu prima ocazie cand mai fac vreun papitoi il umplu cu lana sa vad daca e vreo imbunatatire!

Corpul si sarafanu le-am desenat direct cu mana pe material; m-am straduit sa iasa cat mai simetric. La prima, corpul e asa de mic, ca zici ca-i o caricatura de Hello Kitty.

Initial ni s-a parut simpatica, apoi am gasit pe net varianta eleganta care ne-a dat clasa :D.

2 comentarii:

oanamada spunea...

Daca vrei sa stii...Hello kitty a ta a ajuns in Blegia...carata cu valiza personala a Catincai...si este pusa la loc de cinsta in camera ei. O "ubeste" foarte mult si o pupa mereu. Asa ca...multumim din nou si va pupam cu drag!

Paula spunea...

oau, da' chiar ca i-ati facut o mare cinste. Pai nu-i corect, eu o fac si Hello Kitty zboara in Belgia :) !!! Data viitoare ii fac un cal troian sa ma ia Catinca si pe mine in tari straine :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...