sâmbătă, 15 mai 2010

Animalute din hartie
Urmaresc de mult timp noutatile de paper craft de la Canon. Am multe pdf-uri salvate, dar nu listasem nimic pana acum. In general mi se pareau destul de complexe, instuctiunile aveau mai multe pagini, mi se parea prea multa munca. Ma gandeam ca poate cand o fi Roxi mai mare...
Dar azi, nici una, nici doua, s-a apucat Marius sa listeze soricelul, l-a si decupat foarte frumos...mult entuziasm general :). Bine-bine, dar toata lumea a intrebat, si pisica? Si Marius, foarte amabil, mi-a listat si pisica, la care am avut placerea sa decupez si sa lipesc pana la epuizare... Ei, exagerez, un pic, oricum, a fost o munca destul de migaloasa. Si partea cea mai delicata a fost sa lipesc gatul de corp, parte la care eram destul de obosita, am pus cam mult aracet, s-a inmuiat hartia si pe alocuri s-a si rupt :(.

Pisicuta asta are un succes enorm la Roxi, pentru moment le-a inlocuit pe Ritzi si pe Gufi, pisicile ei preferate. Doarme cu pisicuta (am botezat-o Berlioz), o mangaie, o inveleste, se trezeste sa vada daca doarme bine pisica. Pentru ca pisica e mica. Ne-o tot repeta, de aia e asa protectoare cu ea :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...