joi, 11 februarie 2010

Casper - the friendly ghost



















Prin decembrie, Roxi nu se mai dezlipea de la Casper. Stia fiecare secventa din filmulet, ma punea s-o dau uta cand se dadea uta si ursuletul, facea si ea top-top in tandem cu ursuletul.
Abia acum, dupa ce a trecut moda, m-am invrednicit de i-am confectionat un Casper dintr-un jaf de material, putin sintetic, dar perfect pentru o fantoma. Mi-a luat mult timp sa ma apuc de treaba si cam o ora ca sa-l cos.
Initial am vrut sa-i fac unul din carton, mare, asa cam cat ea, apoi am zis ca as putea sa-i fac din folie autonivelanta, dintr-aceea care se pune sub parchet, dar m-am razgandit, am zis ca tot ce e din hartie, deocamdata e de unica folosinta pentru ea. Poate asta o sa fie mai durabil. Am intrbat-o daca ii place si mi-a zis un da, molatic.









http://www.youtube.com/watch?v=HlScyayTJ5Y

2 comentarii:

Unknown spunea...

Mai faceti astfel de jucarie casper si pe comanda ? As dori si eu tot la fel pt o prietena care are o fetita de 5 ani care tot asa il idolatrizeaza pe casper.

Unknown spunea...

Sau o pot cumpara si pe aceasta daca nu mai va trebuie ca sa nu va chinuiti a doua oara sa o faceti, ma puteti contacta pe email ul - asmodeus_asmodeus_2005@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...