luni, 28 februarie 2011

Roto Disc - cel mai ieftin si bun lego

Parafrazand daca gasesti undeva mai ieftin... da de veste si pe-aici!

Pana la ceva mai bun si mai ieftin, sa ma laud cu ultima ma descoperire in materie de lego, Roto Disc de la SC Huby Toys Plusz SRL - TG MURES.
Joc constructii pentru copii care dezvolta creativitatea si indemanarea. Produs din polipropilena.

Joculetul costa 8,9 lei. Prea frumos ca sa fie adevarat? Trebuia sa fie si un dar, asa ca nu sunt decat 30 de piese.
Patru forme: patrate, cercuri, tringhiuri si dreptunghiuri si patru culori.

Dupa ce ne-am jucat cu un set si ne-a placut super tare, ne-am mai cumparat un rand. Le-am cumparat din magazinul Noriel din City Mall.


















De mult n-am mai tras asa o repriza sanatoasa de joaca cu piese de lego. Merg combinate oricum iti trece prin cap. Calutul si veverita aratau cam SF, dar nu striga nimanui un joc de imaginatie.

Trebuie doar sa spui un cuvant, si te-apuci gospodareste de imbinat. Roxana a fost incantata sa aiba instant la comanda o fetita, o casuta-templu japonez, si ...un vehicul (e incert daca era o masina sau o caruta)-oricum, ceva pe patru roti.


















Desi as fi fost curioasa sa fac o constructie cat mai grandioasa, Roxana se multumeste mai degraba cu chestii multe si marunte.



















O morisca,
















multe flori.
Aceasta este o floricica facuta exclusiv de Roxana,


















pe care mi-am permis s-o imbunatatesc.


















Cu acest lego, nu doar construim, ci ne jucam orice alte jocuri. Din lego ne creem materialul didactic necesar.

Roxana s-a emotionat tare la ceremonialul de incoronare.




















Se pare ca am cam indus copilul in eroare cu semaforul, ca am ramas blocati cand ne-a intrebat ce se face la culoarea mov.



















Sunt mai mult decat incantata de aceasta banalitate de joc, care chiar functioneaza. Face ce trebuie sa faca. Asta spre deosebire de precedentul joc de lego, care are un sac de piese, dar care la cea mai usoara atingere se imprastie in toate partile cardinale.

5 comentarii:

KaBea spunea...

Avem si noi,doar ca fiica-mea si-a pierdut interesul.Sper sa-l recapete cand mai creste.Va pupam si joaca placuta.

vavaly spunea...

Am vazut si eu joc din acesta , dar cu piese mult mai mici. Pare interesant si poti crea multe cu el. Am sa ma uit mai atenta prin magazine , poate il ochesc pe undeva in speranta ca pustiul meu va avea interes pentru el, daca nu acum , poate mai tarziu.
Cum stati cu creatia de martisor? a fost un weekend productiv? Va asteptam cu drag emailul cu lucrarea voastra pentru concurs. Mai e si astazi o zi de trimitre, iar in functie de cerinte, vom prelungi termenul pana pe 3 martie.
O primvara frumoasa si colorata, plina de creativitate va dorim!

Paula spunea...

@Beatrice, nici eu nu ma astept sa ma tina vesnic, dar pentru ca mi-a placut, sigur o sa revin la el.

@vavaly, eu mai vazusem piese in genul de la Bertoni, dar cum costau peste 100 de lei, nu le-am dat prea mare importanta.
Am reusit in sfarsit sa trimit emailul pentru concursul de martisor, sper sa nu fie prea tarziu.

La multi ani de martisor, o primavara frumoasa si voua!

Laura Frunza spunea...

Buna! Arata super bine jocul, fetita mea e pasionata de cuburi si cred ca i-ar placea si acesta foarte mult. De unde l-ai cumparat, din librarie?

Paula spunea...

Buna Laura, ma bucur sa te vad pe blogul meu. Te "stiu" de mult, n-aveam cum sa te ratez, cand toate prietenele mele te au ca reper ca mamica, ca gospodina, ca tot ce vrei. Felicitari pentru tot ce faci, mult spor in continuare!

Jocul l-am cumparat din magazinul Noriel din City Mall, Constanta, apoi l-am vazut si in magazinul Noriel deschis in Carrefour. Deci banuiesc ca il au toate magazinele Noriel din oricare centru comercial din tara.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...