vineri, 25 octombrie 2013

Cheita bebeluseasca


Mi-am ales cheia pentru Provocarea Verde de luna aceasta în stilul indienilor care dădeau numele copiilor după ce vedeau afară, ca Doi câini plouați, Dansul Norilor, Bizon Mic.

Am dat poruncă să mi se aducă Cheia! și domnișorul a venit cu ce știa el că e cheia. Bună și asta :)

Intenția mea inițială era ca orice cheie ar fi norocoasa, transformarea să fie una reversibilă.
Așa că planul lui Roxi să dăm cu lac cheița de la pușculiță și să o trecem prin sclipici verde-verde, a picat de la bun început.




Am listat șablonul de pe mktdesigns, întâi pe coală, apoi am trasat conturul pe carton și am decupat din nou. Am întărit colțurile cu patru "L"-uri din carton.
Cred că ar arăta bine din traforaj.

Îmi doream de mult un astfel de suport de agățat la lustră, pentru kusudame sau alte decorațiuni origami. Am mai folosit steaua în 14 colțuri, dar nu se potrivește modelul nici cu formele de flori sau fluturi, poate doar cu steluțe.


Și o poză de acum 6 ani, cu caruselul original.

3 comentarii:

copilarim spunea...

Cheia ca... cheia vorba aia dar... patutul!!! (fiecare cu ce il doare) Eu am avut asa patut cand eram mica. Era alb - cu imprimeul acela cu donald & co (plus o gramada de stikere ulterior aplicate si foarte simpatice) si cu zabrele in partea din fata. Se fac din nou? Sau e vintage? Inca mai sufar ca nu l-au pastrat ai mei :( - desi na, ma bucur ca a mai facut si alti copilasi fericiti, in afara de noi doua.

Cat despre lucrare imi place foarte mult! Da, am zis chei si am si precizat la un moment dat pe fb ca pot fi realizate sin din materiale reciclate (de ex carton) si bineinteles stilizate.:D

Superb!!!

ps: Roxi nu a avut o idee rea dar, aplicabila pe o cheie ce nu mai poate fi folosita:D hahahah :*!
(e posibil sa am eu ceva de gen de la un concurs, daca o gasesc cand sortez materialele de creatie, promit sa i-o donez cu drag sa isi puna ideea in practica :D)

Paula spunea...

Nu stiu daca se mai fac patuturi asa, asta are 33 de ani :D

Cred ca gasim niste chei mai vechi pe la bunici, dar mai mergem abia la Craciun.

Ne bucuram ca iti place noua noastra jucarie!
Pupici!

copilarim spunea...

Imi place foarte mult! :D

Atat are si patutul meu pe unde o fi acum ;)). Hihi!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...