luni, 11 aprilie 2011

Iepurasi de Paste din hartie

Cand toate magazinele sunt pline cu iepurasi de ciocolata, eu incerc s-o mai pacalesc pe Roxi si cu iepurasi de hartie. Se plictiseste destul de repede de ei, asa ca trebuie sa am mai multe modele, si sa mai inventez si un scenariu in jurul lor, altfel nu prezinta interes.













Sablonul la posetuta se gaseste aici, iar pe Pikachu, il gasiti aici.



















Cand am facut iepurasii origami, a tot insistat ca nu sunt gata, ca le mai trebuie si burtica, labute si codita, dar daca a vazut ca nu mai primeste nimic, si-a luat cadoul chiar si asa.











Capsoarele astea de iepurasi sunt super usor si rapid de facut. Asa ca incercati cu incredere sa pliati unul, o sa va distrati :).

Tot de pe acelasi site unde am gasit iepurasii, am listat si catelul.
Mai vazusem poze cu catelul origami si inainte, dar nu mi s-a parut prea interesant incat sa incerc. Dar cand l-am gasit cu fata pictata, l-am listat instant. Habar n-aveam ca-ti iese un catel din doua indoituri. Asta chiar ca e cel mai usor model de origami.

4 comentarii:

vavaly spunea...

sunt minunati si mai ales utili, isi pot pune inauntru o jucarie mititica in acele posetute. Am pliat si eu doi iepurasi dar alt model . am sa-i incerc si pe acestia ca sutn foarte veseli si chiar par usor de facut, acum daca tot mi-am antrenat mana facand cocori.

Paula spunea...

A, pai nici nu se compara cu cocorii. Mie imi ia sase minute sa fac un cocor, si mai putin de treizeci de secunde pentru un iepuras...

vavaly spunea...

am facut si eu aseara iepurasi... ce usor eeee, fata de ceilalti pe care i am facut duminica odata cu cocorii, iepuroii astia chiar ca sunt o joaca de copil.
Sunt curioasa la ce v-ati gandit pentru concursul de la atelier.
O zi frumoasa!

Veronica spunea...

Paula, blogul tau e foarte frumos, felicitari!
Am facut si eu cutiuta iepuras. Vai ce m-am mai chinuit la inchidere ca nu pricepeam cum...pana la urma a iesit :), ai sa o vezi curand :D.
Apoi seara m-am distrat de minune cu fiica mea de 2 ani si 2 luni, facand iepurasi origami.
Pupici.

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...