marți, 21 decembrie 2010

Petrecerea data de Sensei

Cati mosi sunt?
A venit mosul la cresa, la sala unde face tata nanament aichico, ne-am intalnit cu el in mall si Roxi i-a spus sa-i aduca musai o Bambi de plus, a tot promis ca vine si acasa. E Mosul sau sunt mosi la tot pasul? Dar ce mai conteaza, atat timp cat dau cadouri, nimeni nu se supara.

Aseara ne-am facut si noi prezenta cu mic cu mare la petrecerea pe care Sensei a organizat-o pentru copii de la CS AIKIDO Constanta.















E a doua oara cand o duc pe Roxi la sala. Prima data am fost la Eforie cand avea doi ani, la un stagiu la care am fi avut ocazia sa urmarim multi invitati valorosi, dar dupa 5 minute de munca de lamurire ca nu e voie pe tatami, ne-am dus sa ne balacim in valurile marii la Debarcader.

De data asta nu au mai fost interdictii. Dupa cateva frumoase demonstratii ale lui Sensei si ale altor sportivi avansati, dupa ce Doru ne-a (in)cantat, Roxi prinsese aripi si se credea vreun soi de SuperGirl.

Cadoul din tolba mosului (alias actorul Alexandru Mereuta) contine bucurii dulci pentru Roxi si inca o surpriza: primul numar al revistei AIKI.


















"Ce va fi in 2011? Vom vedea! Speram ca cel putin sa fie la fel de interesant ca pana acum! Cel putin un lucru este sigur - se vor implini 10 ani de cand practicam aikido in Constanta."
Sensei Ion State

La cat mai multe numere ale revistei si la cat mai multe activitati (pe langa cele deja initiate, origami, ateliere pentru copii si pentru adulti, cursuri engleza - franceza).

Atelierele si cursurile se desfasoara la sediul YMCA Dobrogea, Str. Partizanilor nr. 6, zona Trocadero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...