luni, 14 iunie 2010

Teatrul de papusi

Martea trecuta cand am luat-o de la cresa, a zis ca nu vrea sa mergem in parc, nu vrea sa mergem acasa, vrea sa mergem la teatrul de papusi.
Am intrebat-o cine merge la teatrul de papusi.
Alex!
Sigur ca da. Deci Alex s-a laudat si i-a facut pofta. Bine macar ca la varsta asta anturajul are influenta culturala. Joi am cumparat bilete. I-am spus trimfatoare ca s-a rezolvat, o sa mergem si noi la teatru de papusi, ca Alex.
Zice, hai sa mergem!
Nu acum. Mai ai putina rabdare. Maine te duci la cresa si-i spui lu' Alex ca o sa mergem si noi la teatru, sambata mergem la plaja, si abia duminica mergem la teatru.
Of, ca greu a mai trecut saptamana.

A venit si ziua de duminica, caldura mare, si am fost la teatru cu mic cu mare.

Aveam ceva emotii pentru ca in iarna am fost in mall la teatru de papusi si am tinut-o mai mult cu forta, ca ea se intorsese cu spatele la scena si plangea in bratele mele.

La cresa a venit teatrul de papusi de cateva ori, dar nu stiu cum a reactionat. Speram ca daca tot a insistat atata, stie ce vrea.

S-a jucat Alba-ca-zapada. O varianta cu o tenta usor actualizata. Pe total, Roxi s-a comportat bine. A inceput sa planga dupa primele 30 de secunde din cauza decorului foarte intunecat si muzica foarte tare si stridenta, dar i-a trecut.
Cred ca a fost o experinta placuta pentru ea.

Ca si balonul primit in hol la plecare :).

2 comentarii:

Danae spunea...

Ma bucur ca a fost mai bine. Si ca a primit ceea ce si-a dorit.
Pupam pe micuta Roxi!

Paula spunea...

Daa, alintatura cam jongleaza cu noi. Cum o da, mai mereu primeste ce-si doreste.

Pupam si noi fetele!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...