marți, 15 decembrie 2009

Mosul din blogosfera ne-a adus cadouri frumoase

M-a emotionat tare cadoul. Probabil ca daca ar fi fost de la un copil pe care nu-l cunosteam, nu ar fi avut acelasi efect. Dar era de la Eva, o fetita bucalata pe care o urmaresc cu drag :).

Draga Adra_bell, iata ca am raspunsul, x=Roxi :D.

Mosul a lasat cadoul sub brad, pai unde altundeva? nu asa ne-a fost vorba, ca vine Mosul si pune cadourile sub brad?!


Cuburile sunt de un imens succes, nici prea mici, nici prea mari; desenele, ce mai... Adra_bell, m-ai terminat.
In afara de intors cuburile pe toate fetele si identificat personajele, fi-mea isi face turn din ele si alerga in jurul lor, sau le zboara si apoi le recupereaza din toate punctele cardinalele si iar zbang...


I-am prezentat-o si lui Roxi pe ursulica Jackie. Si acum cauta poza in care Jackie plange "mamaa, mamaa" (asa zice Roxi ca plange Jackie) sa-i faca mai-mai. Le-a dat niste autografe la ursuleti.
Fi-mea e total anti-lectura, anti-cultura, de baza fiind divertismentul. Poate pana se face mare se plictiseste de poze si se-apuca de citit.
Asta ii place ei la povesti, cand vine printul si o pupa.

Ia uite, o felicitare cu Roxi si omul de zapada. Ce dragut...:DCe-a mai pus Mosul? Uite un ou cu surprize. N-am avut rabdare sa sparga soparla oul, i-am dat o mana de ajutor. Pe mine ma trec fiorii cand vad iguane la PetShop, dar Roxi s-a imprietenit instant cu "soparla-crocodilu-testoasa" (eu i-am zis doar ca e soparla, restul asociatiilor le-a facut ea).

Roxi (si noi pe langa ea :D) a savurat pe deplin acest cadou cald, dulce, facut cu drag si in care se simte ca cineva a pus mult suflet. Multumim nespus, Eva si Adra_bell!

4 comentarii:

adra_bell spunea...

Ma bucur mult ca v-a placut, aveam mari emotii. Cat despre soparla, de fapt creste in ou, dar pesemne se grabea sa eclozeze. O mai poti pune si acum in apa, mai creste ceva. Eva doarme cu ea, noaptea, ufff
Va pupam tare:)

Paula spunea...

Adra_bell, imi dai te rog adresa ta de mail, poate mai vorbim una-alta :)
adresa mea e paula_rota@yahoo.com

Anonim spunea...

Felicitari Mosului bogat si inspirat!!! Felicitari beneficarului bucuros de cadou. Va pup!!

P.S. Am primit cartea de la Nemira, merci mult!!

adra_bell spunea...

Mailul meu e la profil:)
andratatu[at]gmail[dot]com

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...